Boblberg logo
Gitte – Fandt veninde til impulsive aftaler på kedelige hverdagsaftener

Gitte – Fandt veninde til impulsive aftaler på kedelige hverdagsaftener

Gitte sad og så morgen tv, da hun blev bekendt med Boblberg. Tre veninder var inde og fortælle om, at de havde mødt hinanden på Boblberg, og at de i dag er bedste veninder. Gitte googlede med det samme Boblberg på nettet og oprettede en bruger. Først tjekkede hun andres bobler ud og skrev også på andre bobler som søgte veninder.

Gitte er selv en impulsiv type og manglede derfor noget impulsivt i hendes hverdag, som f.eks. en veninde at hygge med en helt almindelig onsdag aften. Derfor oprettede hun sin egen bobl for at prøve lykken, hvor hun søgte efter veninder til cafébesøg og bare hygge. Gitte fik mange henvendelser på hendes bobl.

”Der var en del der svarede på min bobl, det viste sig, at der var flere end mig, der også søgte nye veninder – det var rigtig dejligt at vide.”

- Gitte

Gitte kom i kontakt med en jævnaldrende fra nabolaget, og det viste sig, at de havde meget tilfælles. Hun er også den impulsive type og manglede også selskab i hendes hverdag til hyggelige stunder. Første gang de mødtes, tog de på café, hvor snakken gik i flere timer. I dag mødes de cirka en gang om måneden til hygge og gode snakke.

Gitte anbefaler andre at tage chancen på Boblberg:

”Jeg opfordrer andre til at bruge Boblberg. Idéen bag er genial, det er en god måde at få nye bekendtskaber på.”

- Gitte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her