Boblberg logo
Signe – Altafgørende online venskaber som førtidspensionist, der kæmper med skizofreni, social angst og ensomhed

Signe – Altafgørende online venskaber som førtidspensionist, der kæmper med skizofreni, social angst og ensomhed

29 år, førtidspensionist, skizofreni og social angst var en hård cocktail for Signe. Ensomheden bankede på døren og gjorde livet øv. Signes mentor fortalte hende om Boblberg og platformens egenskaber. Signe tog den store beslutning og kastede sig ud i det nye fællesskabsunivers, lidt efter lidt. Hun oprettede sin første bobl, hvor hun søgte nogle ligesindede.

Signe havde været studerende, men hendes sygdom stoppede hendes karriere, inden den overhovedet var begyndt. På Boblberg fandt Signe en at skrive med, nemlig Viktoria. De skrev om deres fælles interesser i dyr, kreativitet og det spirituelle aspekt. De delte deres tanker om social angst, og Signe delte også, at hun var skizofren, og hvordan det var at døje med sygdommen.

Signe har døjet med social angst og skizofreni i 5-6 år og tilføjer:

"Jeg er stadig i proces med den holdning, at ikke alle kan lide en."

- Signe

Det vejede tungt på hendes unge skuldre. Hun brugte meget tid på Boblberg og talte med ligesindede for at italesætte førtidspension, psykiske sygdomme samt hendes interesse for det spirituelle aspekt. Signe kom også i kontakt med Mads på Boblberg, som hun hurtigt så som et støttepunkt i hendes samtaler, hvilket hun var glad for, da der var variation i hendes netværk.

"Jeg har spillet med åbne kort fra starten. Mads og Viktoria var nysgerrige omkring min situation, hvilket gjorde samtalen mere virkelig."

- Signe

Signe vil i fremtiden gerne mødes med sine onlinefællesskaber, men for nu har hun fået meget mere ud af det, end hvad hun nogensinde har turde drømme om, og for Signe er det også altgørende, at det alt sker i hendes tempo.

"Jeg synes, Boblberg er et fantastisk koncept. Det er ikke nogen hemmelighed, at det er svært at skabe fællesskaber som voksen."

- Signe

Trods Signes sociale angst og skizofreni anbefaler hun folk at springe ud i det og italesætte deres problemer, præcis som hun har gjort.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.003 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her