Boblberg logo
Pia – Oprettede en spisegruppe som tilflytter

Pia – Oprettede en spisegruppe som tilflytter

Pia på 51 år var netop flyttet til en ny by og følte, at det var tid til at udvide sin omgangskreds. Hun sad en aften på nettet, da hun faldt over Boblberg, der med det samme fangede hendes interesse. Boblberg virkede som et sted, hvor hun kunne møde nogle, der havde de samme interesser som hende.

Pia startede med at læse, hvad andre på Boblberg søgte, og hun besluttede sig derefter for at oprette sin egen bobl. Pia søgte nye venskaber og nogle til at starte en spiseklub med. Hun startede med at snakke med forskellige personer individuelt og endte med at samle dem alle i en gruppe. Den nye gruppe mødtes til en spisegruppe, og det endte med at blive en succes. For gruppen var det ikke kun maden, der var vigtig, det var også økonomien. Så længe de hyggede sig sammen, så gjorde det ikke noget, at de spiste rugbrødsmadder.

”Vi har det helt fantastisk sammen.”

- Pia

Gruppen har ikke kun en spiseklub, men mødes også og laver andre ting sammen. Nogle gange bliver deres familier også involveret i planerne, hvilket kun styrker fællesskabet.

Gruppen mødes hver måned og skiftes til at holde det hjemme hos de forskellige medlemmer. Gruppen er også gode til at hjælpe hinanden, da det ikke er alle, der har mulighed for at stå for det hele selv.

Pia kunne godt finde på at bruge Boblberg til andre ting og synes, det er et godt koncept og et godt sted at møde andre mennesker.

”Det er en dejlig naturlig tilgang, man møder hinanden på.”

- Pia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.013 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her