Boblberg logo
Maria – Livsændring som førtidspensionist betød tre nye ligesindede veninder

Maria – Livsændring som førtidspensionist betød tre nye ligesindede veninder

Maria på 53 år er førtidspensionist og har voksne børn, hvorfor hun er meget alene. Derudover følte hun ikke, at hun kunne relatere til sine gamle venner mere og ville derfor starte på en frisk og søge nye relationer.

Maria søgte på nettet for at finde nye venner, hvor hun faldt over Boblberg. Først oprettede hun en bobl, hvori hun skrev, at hun var på jagt efter nye venner og veninder, som hun kunne dele hverdagen med, tage på café, ud at spise og gå ture med.

Der var hurtigt tre jævnaldrende kvinder, som alle var førtidspensionister, der kontaktede Maria, hvorefter hun hurtigt aftalte at mødes med den ene af dem for at finde ud af, om der var kemi – og det var der!

Maria ses en gang om ugen med en af veninderne, hvor de bl.a. tager ud og hører forskelligt musik. Derudover tager de også på café, ud at spise og drikker the.

På trods af at Maria har fundet tre, nye gode venner, bruger hun stadig Boblberg og leder stadig videre efter nye venskaber og ligesindede.

Maria synes, Boblberg er et godt koncept, og det betaler sig rigtig godt at bruge Boblberg, hvis man sidder derhjemme og er ensom.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.014 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her