Boblberg logo
Annette – Manglede ligesindede i lokalområdet

Annette – Manglede ligesindede i lokalområdet

Annette på 57 år savnede en større berøringsflade i sit lokalområde. En dag så hun en folder om Boblberg på det lokale sundhedshus, og hun tænkte straks, at der kunne være nogle ligesindede på Boblberg, der kunne hjælpe hende med at komme mere ud i lokalområdet.

Annette oprettede derfor en bruger og begyndte at søge efter en veninde i lokalområdet. Hun fandt hurtigt en, hvor der var potentiale for et rigtig godt og langsigtet venskab. De skrev kort sammen og aftalte hurtigt, at de gerne ville mødes.

De startede med at mødes på en café for at mødes på en neutral grund og at skabe bedst mulige succes for mødet for begges vedkommende. Mødet gik rigtig godt, og de klikkede hurtigt. De aftalte hurtigt at skulle mødes igen kun én uge efter første møde. Her mødtes de hjemme i privaten til en kop kaffe og en hyggelig gåtur.

Annette er virkelig glad for, at hun fandt en ligesidede, der kunne udvide hendes netværk i lokalområdet, som hun ses med nogle gange om måneden.

”Boblberg er en god måde at finde lokale emner til venskaber.”

- Annette

Som Annette selv siger, er Boblberg et godt sted at finde nye bekendtskaber lokalt, som man måske ellers kun ville støde ind på i det lokale super marked uden at vide, hvem det er.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.018 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her