Boblberg logo
Sara – Fandt familie at fejre nytåret med

Sara – Fandt familie at fejre nytåret med

En kold oktober-formiddag blev vi budt velkommen hos Sara med kaffe og hjemmebagte småkager, i hendes lejlighed, hvor hun bor med sine to børn. Sara hører for første gang om Boblberg til et arrangement i KU.BE tæt på hvor hun bor. Hun og hendes søn deltog i Bedste-dagen, hvor Boblberg i samarbejde med KU.BE arrangerede en dag for børn og deres bedsteforældre, for at fejre det særlige bånd.

Efterfølgende gik Sara på computeren for at læse mere om fællesskabet på Boblberg. Sara valgte, at lave en bobl hvor hun søgte en større omgangskreds, som også havde børn som hun selv har. Hun skrev også på andres bobler angående lege-aftaler. Hun har ikke den store familie, og kender ikke mange med børn, så hun synes Boblberg er et godt sted at komme i kontakt med folk. Da Nytåret 18/19 nærmer sig, opretter Sara en bobl, hvor hun søger en børnefamilie at fejre nytår med.

En enlig mor til to børn i samme alder som Saras, svarer på hendes bobl, og de to mødtes første gang med børnene på en legeplads, for at forventningsafstemme og for at aftale detaljerne. Det var en god måde lige at mødes på. Dejligt uforpligtende at være et offentligt sted. De havde en god nytårsaften sammen og Sara og hendes børn blev efterfølgende inviteret til børnefødselsdag. Jeg har fortalt andre om Boblberg. Mit indtryk er positivt, fordi man kan have tiltro til siden - føle sig tryg. Sara fniser og fortsætter: Jeg kunne godt forestille mig at bruge siden igen når vi nærmer os nytår. Jeg synes det var en god måde at mød nye mennesker på. Sara vil gerne anbefale Boblberg til andre. Jeg kan godt lide at man ikke har en profil derinde. At man kan sidde og kigge helt uforpligtende på, hvad der florerer af fritidsinteresser og oplevelser, før man er aktiv. Jeg er også vild med, at man kan søge på specifikke områder, så man ikke skal tage til den anden ende af landet, bare for en kaffeaftale.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.259 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her