Boblberg logo
Charlotte – Har brugt Nytårsvenner to år i træk som både gæst og vært

Charlotte – Har brugt Nytårsvenner to år i træk som både gæst og vært

Året forinden havde Charlotte på 41 år et ønske om at være vært til et festligt nytårsarrangement. Charlotte og tre af hendes venner ville gerne have nogle flere med, så aftenen kunne blive endnu mere festlig, men de vidste ikke hvor, de skulle finde dem. En bekendt skrev til Charlotte, at hun skulle prøve at finde gæsterne på Nytårsvenner, hvilket hun gjorde – og med stor succes! På under to dage havde damerne fundet de gæster, de manglede. Nu var de i alt otte mennesker til nytårsfest, og de glædede sig alle rigtig meget til en god nytårsaften.

Alle gæsterne ankom til bobler og snacks, inden Dronningens nytårstale startede, så de alle kunne se den sammen. Da man som vært på en nytårsaften hurtigt kan komme til at stå i køkkenet hele aftenen, besluttede Charlotte, at de skulle bestille lækker mad udefra, så hun også selv kunne være en del af festen. Hendes gæster var søde til at hjælpe til i løbet af aftenen, og hun var derfor lige så meget en del af det som alle de andre. Snakken var god iblandt dem alle, og snakken var især god med Maria, som i dag er blevet en af Charlottes gode veninder, som hun ses med privat.

”Vi gav den gas med drinks og dans og endte også med at tage videre i byen.”

- Charlotte

Efter den meget positive oplevelse med Nytårsvenner året forinden, besluttede Charlotte at bruge Nytårsvenner igen året efter – denne gang som gæst. Charlotte og hendes veninde skrev ud, at de ledte efter en fest og ikke længe efter, havde hun fået kontakt til en kvinde, der holdte fest tæt ved, hvor hun selv bor. Dagen inde nytårsaften blev Charlottes veninde desværre syg, men hun besluttede, at det ikke skulle holde hende tilbage for at møde nye mennesker og have en sjov nytårsaften. De andre gæster til festen tog rigtig godt imod hende, og sammen havde de en fantastisk aften.

”Vi havde en rigtig hyggelig aften med forskellig underholdning i løbet af aftenen, og vi blev godt blandet sammen.”

- Charlotte

Charlotte kan godt lide at være vært, ikke kun nytårsaften, men også generelt. Derfor ser hun det som en oplagt mulighed at søge til Boblberg, når hun på et tidspunkt skal finde sjove og søde gæster til sine fester.

"Det er helt sikkert, at jeg vil bruge Nytårsvenner og Boblberg igen, hvis jeg gerne vil møde nye mennesker. For indtil videre har jeg kun mødt søde og friske mennesker igennem begge platforme.”

- Charlotte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.009 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her