Boblberg logo
Lene – Fandt nye veninder til cafe, dans og andre oplevelser efter at have følt sig alene

Lene – Fandt nye veninder til cafe, dans og andre oplevelser efter at have følt sig alene

58-årige Lene følte sig alene, selvom hun havde både venner og familie. Hun ville ikke presse sig på sin familie i deres fritid, og hendes venner delte ikke samme interesser som hende. Lene opdagede Boblberg for lang tid siden og syntes, at konceptet lød fedt, men turde ikke helt oprette sig. Derfor var det først efter lang tid, hun tog mod til sig og tænkte, hvad det værste, der kunne ske, var. Det var også med opbakning fra hendes søn, der bl.a. sagde, at man aldrig bliver for gammel til nye venskaber.

På Boblberg oprettede hun en bobl, hvor hun beskrev nogle af de følelser, hun sad med, og at hun søgte veninder til biografture, caféture og dans. Mange skrev derefter til Lene og tog rigtig godt imod hende. Lene fandt også ud af, at der sidder mange andre i samme situation som hende og føler sig alene.

Lene fik kontakt med to damer på Boblberg, og de mødtes på en café for at lære hinanden bedre at kende og mærke, om de havde god kemi. Det første møde gik enormt godt, og kemien var der. Lene gik derfra helt glad og med en kæmpe følelse af taknemlighed. De tre damer har siden været ude at spise, danse og i byen sammen, og hygger sig meget i hinandens selskab. Lene beskriver, at hun bliver helt glad, når hun snakker om hendes to nye veninder. De har også planlagt at tage til et arrangement, hvor den ene veninde tager yderligere to veninder med fra Boblberg, så de bliver en gruppe på fem mennesker. Vennegruppen bliver større og større, og Lene glæder sig rigtig meget. Derudover skal Lene flytte inden længe, og der har hendes to nye veninder også lovet at lægge vejen forbi.

”Boblberg er helt fantastisk.”

- Lene

Lene har fået flere nye venskaber, som hun er meget taknemmelig for. På Boblberg har hun oplevet ikke at sidde alene med ensomheden og med de problemer, hun sidder med. Selvom det var svært for hende i starten, er hun enormt glad for, at hun sprang ud i det. Lene beskriver også, at det har været så godt for hende. Lene er stadig aktiv på Boblberg og har overvejet at søge efter en ny syklub, men er åben for, hvad der må komme hendes vej. Lene opfordrer også andre til at springe ud i det og oprette sig på Boblberg.

”Spring ud i det, det er aldrig for sent, og man skal ikke holde sig tilbage.”

- Lene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.007 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her