Boblberg logo
Maybrit – En ny veninde som føles som en søster

Maybrit – En ny veninde som føles som en søster

Efter at 42-årige Maybrit flyttede til en ny by kunne omgangskredsen og kendskabet til andre lokale godt bruge et friskt pust. Maybrit fik derfor anbefalet Boblberg af en veninde, og hun gik straks ind for at oprette en bobl, hvori hun skrev, hvad hun søgte.

Maybrit skulle ikke lede længe, da hun næsten med det samme fik flere henvendelser. Hun begyndte at skrive sammen med en anden jævnaldrende kvinde, som hun aftalte at møde på en café med. De faldt hurtigt i hak og fik snakket om en masse.

De har nu været veninder i ca. to år og er blevet så tætte, at de ser hinanden som søskende. De laver alt det, veninder gør, bl.a. har de lige været på en længere tur, hvor de har været ude at spise.

Gennem sin interesse for musik søgte Maybritt også nogen at dele den interesse med. I den forbindelse har hun fundet en anden ven, og de spiller nu sammen, hvor han spiller guitar, og hun synger.

Da Maybrit er flyttet en del gange i sit liv, vidste hun godt, at hun selv skulle gøre noget aktivt, hvis hun ville finde sig nogle lokale bekendtskaber hurtigt. Derfor mener hun, at Boblberg er et fedt initiativ.

“Så meget andet forgår online nu om dage, så hvorfor ikke også søge efter ny venner online. Der er mulighed for at finde alle mulige venner og veninder derinde.”

- Maybrit

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.016 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her