Boblberg logo
Merete – Startede nyt kapitel i en ny by

Merete – Startede nyt kapitel i en ny by

Merete valgte at starte et nyt kapitel sidste år, da hun slog op med sin kæreste og flyttede til en ny by for at komme tættere på familien. Det er dog ikke helt ukendt for Merete, da hun tidligere har boet i byen med sin eksmand:

”Jeg er blevet meget gladere, man skal jo opveje, hvad man vil bruge sit liv på. Jeg underskrev lejekontrakt på den nye lejlighed og fik nyt job den samme dag - så det var en god start!”

- Merete

Merete arbejder til hverdag på et bosted for unge kriminelle, hvor hun har meget at se til. Derudover er hun også frivillig besøgsven hos Røde Kors, og det var i den forbindelse, hun deltog i et foredrag omkring ensomhed, hvor hun blev præsenteret for Boblberg første gang.

”Jeg blev overrasket over at mange af dem, som var ældre end mig, kendte til Boblberg. Der var blandt andet én, som var blevet reservebedsteforælder. Efter foredraget gik jeg hjem og oprettede mig på Boblberg med det samme.”

- Merete

Hun valgte at oprette to bobler, hvor hun søgte venskaber og nogle at gå i biografen med. Hun har fået mange henvendelser på boblerne - bl.a. fra Stefani, som også er nytilflyttet, og de to mødes nu sammen.

”Jeg kan godt lide, at Boblberg er så konkret og direkte. Man kan vælge det man søger, og der er mange, som skriver på mine bobler.”

- Merete

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her