Boblberg logo
Marianne - Blodproppen skulle ikke stå i vejen for nye venskaber

Marianne - Blodproppen skulle ikke stå i vejen for nye venskaber

70-årige Marianne Hansen, er hyppigt bruger af Boblberg. Det er lidt over 1,5 år siden hun opdagede hjemmesiden på internettet og har siden da fundet en masse nye venskaber. Det har givet Marianne en kæmpe livsglæde, da hun efter flere blodpropper gennem livet, som har været skyld i en større lammelse i iskias-nerven, har gjort dagligdagen mere besværlig. Det er dog 4 år siden sidste blodprop og hun har fået hverdagen til at fungere optimalt igen.

Søgen om nye bekendtskaber startede, da Marianne følte sig deprimeret og manglede nye bekendtskaber i sit liv. Kort tid efter, fandt hun to veninder som elskede at være kulturel som hende selv. De elsker at gå i biografen og se de nyeste film, hvilket de gør en gang om måneden. De mødes et par gange om måneden og har gjort det i et års tid. De er alle jævnaldrende og har det super godt sammen.

Marianne kunne sagtens finde på at bruge Boblberg en anden gang og holder øje med hjemmesiden en gang om ugen. Man kan aldrig finde for meget siger Marianne. Derfor anbefaler hun det også til alle hun møder fordi hun synes idéen bag Boblberg er genial. Det er fantastisk at en kvinde som Marianne med tidligere to blodpropper i livet, ikke har givet op på dagligdagen og finder det helt naturligt at finde nye venskaber stadig. Hvis hun skulle bedømme Boblberg ville hun give hjemmesiden 1000% i point.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.974 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her