Boblberg logo
Laila – Fylder fritimerne i dagligdagen som flexjobber ud med tre nye veninder

Laila – Fylder fritimerne i dagligdagen som flexjobber ud med tre nye veninder

Laila på 47 år er flexjobber og manglede derfor nye bekendtskaber, som hun kunne fylde den ekstra fritid ud med. På Boblberg oprettede Laila derfor en bobl, hvor hun søgte efter nyt socialt samvær og nye bekendtskaber i håb om, at andre måske søgte det samme som hende.

Der var, til Lailas overraskelse, mange, som kunne relatere sig til det Laila, skrev i sin bobl. Hendes bobl førte hende bl.a. til kontakt med en jævnaldrende kvinde, som hun første gang mødtes med til en gåtur og en snak i lokalområdet. Der var god kemi, og det har i dag udviklet sig til et godt venskab med rigtig mange gode snakke om alt mellem himmel og jord.

Efter første succes på Boblberg aftalte Laila at mødes med to andre jævnaldrende kvinder, som også passede til lige dét, Laila søgte.

Udover at Boblberg har givet Laila tre gode veninder, har det også givet hende et selvtillidsboost at læse, at helt fremmede kvinder har lyst til at være veninder med hende. Det har givet hende modet til at møde flere mennesker fremadrettet, hvis behovet kommer igen. Men for nu har Laila fundet dem, hun manglede i sin hverdag.

”Det er bare en smadder, smadder god idé med Boblberg.”

- Laila

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.020 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her