Boblberg logo
Oliver – Nye venner til mange forskellige interesser med PTSD, angst, autisme og depression

Oliver – Nye venner til mange forskellige interesser med PTSD, angst, autisme og depression

Oliver på 28 år står over for en daglig kamp med psykiske udfordringer som PTSD, angst, autisme og depression. Af hans vejleder blev han anbefalet Boblberg, da han har haft svært ved at finde andre med samme hobbyer. Bl.a. søgte han efter en læsemakker, gamingven og en, der interesserer sig for bæredygtighed.

På Boblberg er det lykkes Oliver at finde nye bekendtskaber til alle tre interesser. Det bedste af det hele er, at han har fundet ud af, at intet kan hindre ham i at være sig selv og finde glæde i fællesskabet. Han deler åbent hans interesser og udfordringer og har været åben over for at udforske nye hobbyer. Møderne med andre mennesker har hovedsageligt været online, men han har også haft givende fysiske møder.

”Det har gjort noget for mig, som jeg ikke ville kunne have opnået andre steder end på Boblberg. Boblberg er en mulighed for at finde venskaber på en mere sikkert og overskueligt, trygt og finde nye fællesskaber.”

- Oliver

Oliver er på jagt efter en, der vil gå en tur og få noget frisk luft. Efter alle hans positive oplevelser benytter Oliver stadig Boblberg og har tænkt sig at fortsætte med at bruge det.

”Der er så meget diversitet inde på Boblberg og man får øjnene op for alle de forskellige former for interesser og livsstile.”

- Oliver

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.932 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her