Boblberg logo
Merete – To nye veninder har reddet hende fra at sidde alene som førtidspensionist i ny by

Merete – To nye veninder har reddet hende fra at sidde alene som førtidspensionist i ny by

49-årige Merete flyttede til en helt ny by, da hendes 19-årige datter skulle starte på en ny skole. Merete kendte derfor ingen i byen og havde en masse tid til overs, da hun er førtidspensionist grundet sygdom – men det skulle ændre sig! Merete undersøgte mulighederne på internettet og stødte her tilfældigt på Boblberg. Merete oprettede sig på platformen og skrev sin egen bobl. Hun søgte nogen at kunne tale med, gå- og svømme ture med, nogen med lidt humor og interesse for dyr, vægtede Merete meget højt.

Merete skrev til nogle stykker, og to kvinder kontaktede hende. De klikkede rigtig godt og mødtes forholdsvis hurtigt efter første kontakt. Den ene kvinde mødtes hun med til en kop kaffe, mens Merete med den anden kvinde gik en tur på deres første møde. Det var rigtig hyggeligt, og Merete fik besøgt den ene kvinde hjemme hos hende. Siden har det udviklet sig til to fantastiske venskaber.

Merete har fortsat kontakt til begge kvinder. Den ene går hun ture med, tager i svømmehallen og laver aktiviteter, hvor hendes datter også kan være med. Den anden drikker hun tit kaffe med inde i byen, og de hygger sig enormt meget sammen.

”Det har været en redning for mig. Ellers havde jeg nok bare siddet meget alene.”

- Merete

Merete synes, Boblberg er et vildt godt koncept, og hun ved ikke, hvordan hun ellers skulle have fundet de to søde kvinder, som hun er blevet gode veninder med i dag. Det har ifølge Merete givet hende en bedre livskvalitet, og hun vil fortsætte med at anbefale Boblberg til andre.

”Spring ud i det!”

- Merete

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.290 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her