Boblberg logo
Hanne – Tilværelsen som enke bragte to nye veninder og en kortspiller til hendes kortklub

Hanne – Tilværelsen som enke bragte to nye veninder og en kortspiller til hendes kortklub

Hanne er en frisk kvinde på 76 år, der bl.a. får tiden til at gå med at træne og spille whist med sin kortklub. Desværre mistede Hanne sin mand for seks år siden, og hun savnede derfor nogle at komme ud og opleve verden med, som hun før havde gjort med ham. Tilfældigt dukkede Boblberg frem på hendes telefon, og hun besluttede sig for at prøve det af, da hun syntes, det så spændende ud.

Hanne oprettede en bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv, og at hun søgte efter en rejseveninde. Hun kom hurtigt i kontakt med flere, hvoraf kemien var rigtig god med Margit og Bente. Dem besluttede hun hurtigt for at mødes med hver for sig til en kop kaffe og en god snak. Hun havde kemi med dem begge lige fra start og havde også meget tilfælles med dem, hvilket betød, at de hurtigt følte sig på bølgelængde. De er nu blevet to rigtig gode veninder for Hanne, som hun jævnligt mødes med til hygge og gode snakke. Hanne og Margit har planer om at tage ud og rejse, når det bliver muligt.

Hanne har hele sit voksne liv elsket at spillet petanque, men hendes smerter i knæene og fem operationer på tre år satte en stopper for hendes mulighed for at spille petanque. Knæene satte dog ikke en stopper for kortspil, som betyder, at hun er en del af en lille, hyggelig kortklub. Et af kortklubbens medlemmer gik desværre bort, og derfor fik Hanne den idé at lede efter en ny kortspiller til kortklubben på Boblberg. Hanne faldt hurtigt over Annes bobl omkring spil- og kortklub, så hun tog kontakt, og i dag er Anne blevet en del af kortklubben.

De mødes klokken 13 hver 14. dag til en omgang frokost og efterfølgende kort.

”Boblberg er alletiders, og jeg fortæller alle om det, det er en rigtig god ting.”

Hanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 610.957 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her