Boblberg logo
Søren – Fandt en ven at sejle med efter indlæggelse i psykiatrien

Søren – Fandt en ven at sejle med efter indlæggelse i psykiatrien

Søren på 52 år stiftede bekendtskab med Boblberg under en indlæggelse på det Psykiatriske Hospital. Da Søren var blevet rask igen, besluttede han sig for at oprette en bruger. Efter 28 år væk fra barndomsbyen vendte Søren tilbage for et år siden. På trods af gamle venskaber i byen følte han et behov for at finde nye bekendtskaber, især en ven, der delte hans passion for sejlads.

Søren udforskede forskellige brugeres bobler på Boblberg, og stødte her på Annemettes bobl, som netop søgte en, der kunne lære hende at sejle en sejlbåd. Søren tog straks kontakt, og de mødtes allerede et par uger efter første besked. Det første møde fandt sted på den lokale sejlklub, hvor de lærte hinanden at kende, inden de begav sig ud på fjorden. Annemette viste sig at være meget lærenem og hyggelig at bruge tid sammen med, og de har allerede haft tre succesfulde sejlture sammen. Med planer om at genoptage sejladserne med fuld styrke, når sæsonen begynder igen, fortsætter Søren og Annemette med at dyrke deres fælles interesse.

”Vi er fælles om at nyde fællesskabet.”

- Søren

Søren er glad for Boblberg og fremhæver især, hvor godt det fungerer, at man får de lokale bobler op, og kan se hvad mennesker i samme område ønsker. Søren har allerede anbefalet det til flere venner, og han kunne også selv finde på at benytte Boblberg igen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.609 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her