Boblberg logo
Marianne – En ny livssituation gav to nye veninder

Marianne – En ny livssituation gav to nye veninder

Efter mange års vinterbadning og aktiv livsstil brækkede 68-årige Marianne uheldigvis sit håndled, og hendes to veninder fik begge dårlige knæ. Derfor startede Marianne sin søgning på nye veninder, som kunne tænke sig at komme med ud og gå nogle lange ture.

Marianne startede med at gå ind på Boblberg for at se, hvad andre søgte efter. Her opdagede hun, at flere søgte efter gåmakkere, og Marianne besluttede sig også for selv at oprette en bobl, hvor hun ledte efter andre, der kunne tænke sig at komme med ud og nyde den rene luft og naturen.

Mariannes bobl blev hurtigt populær, hvor hun fik flere beskeder. Hun har haft mødtes med fire kvinder, hvoraf to af dem er hængt ved. Marianne går en tur med Lisbeth cirka en gang om måneden og går ca. 5-10 kilometer hver 14. dag med Kirsten.

“Vi har gået byen rundt med flere af vores veninder og har sluttet af med en god middag på marinaen.”

- Marianne

Marianne er i forvejen også medlem af to læsegrupper, men har overvejelser om at lave endnu en bobl, hvor hun søger efter en strikkeklub. Begejstringen for Boblberg har været stor og Marianne har over flere omgange fortalt familien om Boblberg.

“Du kan gå ind med din helt specifikke interesse og lede. Der er noget for alle, fordi platformen er blevet så stor.”

- Marianne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.149 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her