Boblberg logo
Ninna – Skulle sidde alene nytårsaften, men endte med at invitere tre nytårsgæster

Ninna – Skulle sidde alene nytårsaften, men endte med at invitere tre nytårsgæster

35-årige Ninna var lige gået fra kæresten, og da hendes omgangskreds havde andre planer, havde hun derfor ingen at holde nytår med. Med dyr i huset var Ninna også tvunget til at være hjemme og passe hendes dyr.

Efter at Ninna stiftede bekendtskab med Boblbergs Nytårsvenner, tænkte Ninna, at hun ville prøve at finde andre, der også skulle sidde alene nytårsaften. Selvom Ninna syntes, det var lidt nervepirrende, besluttede hun sig alligevel for at oprette sig som nytårsvært. Hun fik med stor glæde en del henvendelser og endte med at invitere tre jævnaldrende gæster fra Nytårsvenner med til sin nytårsaften.

”Jeg blev mere modig, da jeg så, at andre havde samme problemer, som jeg kunne relatere til.”

- Ninna

Gæsterne var enormt hjælpsomme, og alle bidrog til både indkøb og madlavningen til stor glæde for Ninna, der havde frygtet, at hun skulle stå for det hele selv som vært. Der var rigtig god kemi blandt alle gæsterne, der hyggede sig og havde en masse gode snakke i løbet af aftenen. De takker også Ninna for godt værtskab og imødekommenhed i hendes hjem. De fik lækker mad, spillede spil og var ude at se fyrværkeri. Nytåret blev skudt rigtig godt i gang med fantastisk stemning og godt selskab.

En nytårsaften der på alle måder overgik Ninnas forventninger, og derfor vil hun med glæde gentage succesen igen næste år. Kemien nytårsaften var heller ikke til at tage fejl af, hvorfor Ninna og de andre gæster har snakket om at mødes igen til spisning. Ninnas anbefaling til andre, der overvejer at finde en nytårsaften gennem Nytårsvenner lyder klart:

”Gør det! Nytår med fremmede var den absolut bedste nytårsaften nogensinde!”

- Ninna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.963 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her