Boblberg logo
Anne Marie - Nyt venskab efter omgangskredsen tyndede ud

Anne Marie - Nyt venskab efter omgangskredsen tyndede ud

Anne Marie på 70 år ledte efter nye bekendtskaber og fandt heldigvis Boblberg. Hun oplevede en tendens til, at jo ældre hun bliver, jo mere tynder hendes omgangskreds ud, og hun søgte derfor venskaber, som var jævnaldrende med hende selv.

Anne Marie har haft kontakt med forskellige brugere inde på Boblberg, men faldt især i god snak med Jytte. Jytte henvendte sig til Anne Marie, hvorefter de mødtes inde i byen til en kop kaffe.

”Det føltes ikke spor grænseoverskridende, og snakken kom helt naturligt.”

- Anne Marie

Efter det første møde mellem Jytte og Anne Marie fandt de hurtigt ud af, at de skulle lave flere ting sammen. Jytte havde et ønske om at være aktiv, og selvom Anne Marie har lidt dårlig ryg og er blevet opereret i skulderen, holder det hende ikke tilbage for at være aktiv og gå lange ture med Jytte. De holder begge af at være ude i den dejlige natur og gå ture. Det gør de gerne en gang om ugen. Når vejret er dårligt, tager de som regel hjem til Jytte og drikker en kop kaffe.

Når de ikke går ture eller drikker kaffe, kan de godt lide at tage ud til forskellige arrangementer. Anne Marie ledte efter en, der ville tage med hende ud og opleve foredrag, sang og fortællinger, og heldigvis er Jytte helt med på den. Selvom de ikke har kendt hinanden så længe, er de glade ved hinanden, og de håber at opleve mange flere ting sammen i fremtiden.

Ønsket om at få nye venskaber er gået i opfyldelse for Anne Marie og oplevelsen med Boblberg har været meget positiv. Anne Marie er i dag stadig aktiv på Boblberg og opretter både selv bobler og rækker ud til andre.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.600 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her