Boblberg logo
Mette – Fandt veninde til ugentlige oplevelser

Mette – Fandt veninde til ugentlige oplevelser

Mette er 41 år og mor til 3 børn. Hun er uddannet sygeplejerske og har bl.a. arbejdet i psykiatrien og hjemmeplejen. Efter en skilsmisse følte Mette sig alene, og forsøgte at finde sig selv - det endte med et brud på det nye forhold, og en afslutning på et 20 år gammelt venskab. Mette ønskede at møde nogle nye mennesker, som hun kunne ses med og lave aktiviteter sammen med.

En dag hvor hun sad ved computeren, faldt hun over Boblberg, og blev nysgerrig på, om der kunne være noget for hende. Hun oprettede en bruger, og begyndte straks at skrive med nogle forskellige personer. Mette kom kort tid efter i kontakt med en kvinde ved navn Astrid, som trods en aldersforskel på 6 år, delte samme interesser som hende selv. De begyndte at skrive sammen, og besluttede sig for at mødes.

Efter første møde blev de hurtigt enige om, at det helt sikkert ikke var sidste gang de skulle ses - for de to kvinder passede rigtig godt sammen. Afstanden mellem dem er kort, da Astrid kun bor 20 min væk, og det benytter de sig meget af.De ses nemlig ugentligt til koncerter, gåture, cafébesøg og private besøg. Mette har været så glad for at bruge Boblberg, at hun også har anbefalet det til en veninde på sit studie, som har haft svært ved at finde nye venskaber. Man skal bare tro på det og springe ud i det fortæller Mette gentagende gange. Hun håber, at det med tiden kan blive mindre tabubelagt at søge venskaber over nettet, og at det med de mere digitale tider kan blive lige så velset at finde venskaber over nettet, som det er at finde en kæreste.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her