Boblberg logo
Freya – Manglede flere bekendtskaber med samme interesser

Freya – Manglede flere bekendtskaber med samme interesser

21-årige Freya stod i en situation, som så mange andre unge gør i den alder, at vennerne fra gymnasiet ikke altid forbliver i ens liv, efter man er stoppet. Derfor var Freya på jagt efter nye venner og veninder. Hun tog chancen med Boblberg og har nu fundet nye bekendtskaber, som hun før aldrig havde set komme.

“Jeg søgte efter flere veninder på Boblberg, da jeg er lidt af en drengepige, og derfor savnede at hænge ud med nogle piger i stedet for.”

- Freya

Freya oprettede selv en bobl på Boblberg, som fik masser af opmærksomhed. Allerede efter et par uger, begyndte hun at mødes med dem, hun var kommet i kontakt med.

Den første mødte hun allerede efter kun at have skrevet sammen i 1,5 time. De mødtes på en café til en hyggelig samtale og har derefter set hinanden, når det lige passer i deres kalender.

Freya er bestemt ikke færdig med at bruge Boblberg og opfordrer flere i hendes nærområde at prøve det, hvis man har lyst til at skabe nye bekendtskaber eller bare trænger til at snakke med nogle.

“Det er en kanon idé og helt klart en god måde at møde nye mennesker på. Jeg vil helt klart råde andre unge til at prøve Boblberg.”

- Freya

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.596 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her