Boblberg logo
Louis – Ønsket om en nytårsgæst gik i opfyldelse

Louis – Ønsket om en nytårsgæst gik i opfyldelse

Louis på 46 år og hans ekskone har altid drømt om at invitere andre personer med til deres nytårsaften, som hvert år var i selskab med venner, 3-retters menu, nytårstale og champagne.

”Vi ville jo gerne hjælpe andre, hvis ikke de havde nogen at fejre nytår med, og så har vi altid være åbne for at møde nye mennesker.”

- Louis

Nytårsaften 2023 blev året, hvor deres ønske endelig gik i opfyldelse. De manglede nemlig en sidste person til deres nytårsaften. På Nytårsvenner var der var mange der henvendte sig til Louis’ opslag, men det endte til sidst med at blive på Ulla på 54 år.

Aftenen startede klokken 17, så Ulla og resten af selskabet kunne lære hinanden at kende inden Dronningens nytårstale. Derefter satte de sig til bords, hvor der ventede en 3-retters menu. Middagen varede i lang tid, da der skulle være tid til snak, hygge og selvfølgelig et par glas vin og nogle drinks. De endte med at springe ind i det nye år med et glas champagne i hånden, hvor de efterfølgende gik en tur i byen, som var fyldt med god nytårsstemning.

Efter nytårsaftenen har han løbende haft kontakt med Ulla.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.265 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her