Boblberg logo
Betina – Finder støtte i ligesindede veninder efter skilsmisse

Betina – Finder støtte i ligesindede veninder efter skilsmisse

Betina på 47 år og hendes mand blev separeret og senere skilt. Forløbet var hårdt for Betina, og hun blev ramt af dyb sorg og ensomhed. Hun var flyttede væk fra manden og deres fælles børn, de boede i samme by men der var kommet en stor kløft. Hun havde sine forældre i byen men næsten ingen omgangskreds, men følte stadig at hun meget alene. Dagene var lange, og perioden uden sine sønner føltes som en evighed.

Betina havde før brugt Boblberg, da hun ville hjælpe hendes ene søn med at finde gamingvenner. Hun åbnede sin bruger op på Boblberg igen for at finde nye venner i nærområdet. Da Betinas omgangskreds næsten forsvandt ved skilsmissen. Hun søgte veninder, som hun kunne ses med i hverdagen. Betina oprettede en bobl og begyndte også selv at skrive rundt til andres.

Betina har i dag fundet tre veninder, som alle har det tilfælles, at de er blevet skilt. Ved første møde var kemien god og alle hyggede sig. De har spist sammen, været i biografen, på vandreture og har mange andre fælles oplevelser i kalenderen. De har været støttende over for hinandens situation, hvilket har bragt dem tæt sammen på kort tid.

Det har for Betina været en kæmpe succes at bruge Boblberg:

”Jeg er så glad for, at jeg kom ind på Boblberg. Det har hjulpet meget på min sorg at møde ligesindede kvinder i samme situation som mig.”

- Betina

Ligeledes håber Betina, at hendes historie kan være med til at hjælpe andre med at se, at de ikke er alene med deres situation.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 613.251 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her