Boblberg logo
Arta – Slut med ensomhed og angst efter ny veninde

Arta – Slut med ensomhed og angst efter ny veninde

Arta på 23 år oplevede for første gang følelsen af ensomhed, da hende og hendes kæreste gik fra hinanden. Hun havde pludselig svært ved at få en hverdag til at fungere uden at have for meget fokus på det negative, og til tider var det desværre angsten, som sneg sig ind på Arta, hvilket betød, at meget af tiden blev brugt derhjemme og alene. Hun passede sit job som grafisk designer, men det var næsten det eneste hverdagen bestod af.

Arta besluttede sig for at gøre noget ved sin situation og oprettede en bobl på Boblberg og skrev også til andre. Efter kort tid fandt Arta, en pige som hun klikkede ekstra godt med. De to skrev sammen i et par uger og besluttede sig så for at mødes. De to piger mødtes hjemme hos Arta, hvor de lavede mad sammen og hyggede. Artas nye veninde hedder Sharish og er 24 år gammel. De to piger bor tæt på hinanden og er derfor også sammen flere gange om ugen. De nyder hinandens selskab og laver ofte mad sammen, går lange ture i skoven eller holder filmaftener.

”Jeg har lært, at man skal kaste sig ud i det - et nyt venskab kan kurere mange ting, som man kæmper med.”

- Arta

Arta har ikke haft ensomhedsfølelsen, siden hun blev veninder med Sharish. Hendes angst er nærmest forsvundet, og efter brugen af Boblberg er Arte blevet meget mere åben som person.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.589 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her