Boblberg logo
Allysa – Nye veninder efter at have mistet omgangskredsen

Allysa – Nye veninder efter at have mistet omgangskredsen

Allysa på 25 år var flyttet fra den ene del af landet til den anden og havde et stort savn til venner og familie, som hun var flyttet fra. En dag faldt hun over Boblberg på internettet, som vækkede hendes interesse. Allysa syntes, det lød meget spændende med sådan en platform og begyndte at undersøge lidt nærmere. Hurtigt fandt hun ud af, hvad det præcis var, og efterfølgende oprettede hun en bruger.

I mellemtiden flyttede Allysa hjem igen, da savnet til familie og venner var for stort. Interessen for at udvide vennekredsen var der dog stadig. Allysa oprettede derfor en bobl på Boblberg, og efter kort tid havde hun allerede fået flere beskeder fra andre kvinder, som var interesseret i at mødes.

I dag, to år efter, har Allysa fået to rigtige gode veninder ved navn Sofie og Julie, som hun begge har mødt inde på Boblberg. De laver mange forskellige ting som f.eks. at gå på café, shoppe- og biografture.

Allysa har nu fået en dreng og er nu på barsel. Den nye hverdag har givet Allysa nogle nye behov og ønsker, og hun har derfor lavet et barselopslag på Boblberg. I boblen beskriver hun, at hun ønsker nogle at dele barsellivet med og dele erfaringer med babyer. Allysa har skrevet med Emilie, som er 26 år gammel og også er første gangs mor. De to mødre bor lige ved siden af hinanden og har allerede aftalt at mødes.

”Jeg havde aldrig fundet Emilie, hvis ikke det havde været for Boblberg.”

- Allysa

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.598 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her