Boblberg logo
Angeliina – Et nyt online-fællesskab med forskellige interesser

Angeliina – Et nyt online-fællesskab med forskellige interesser

For at møde nye mennesker med lignende interesser besluttede 20-årige Angeliina at oprette sin egen bruger på Boblberg og skrive til andre brugere på platformen. Hun var især interesseret i at finde folk, der delte samme interesser som hende. Hendes interesser er bl.a. musik, design, tegning og dyr. Hun var også meget imødekommende for andres interesser, som hun gerne ville høre mere om.

"I starten manglede jeg nogle med samme interesser, og ja egentlig bare nogle at snakke med, jeg var åben for det meste."

- Angeliina

På Boblberg har Angeliina fundet flere at chatte med, og hun finder stor glæde ved at chatte og skrive med dem regelmæssigt.

"Jeg kan virkelig godt lide ideen om at møde nye mennesker online, især hvis man mangler nogle at snakke med, udvide sin vennekreds eller finde en ny interesse. Der er noget for enhver smag på Boblberg, og man kan møde mange forskellige mennesker derinde."

- Angeliina

Mens Angeliina fortsætter med at udforske sit online-fællesskab på Boblberg, er hun taknemmelig for de muligheder og relationer, som platformen har åbnet op for hende.

"Det er virkelig fedt, at man kan skrive og chatte med folk på nettet, især hvis man er mere komfortabel med at udtrykke sig skriftligt end mundtligt.”

- Angeliina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her