Boblberg logo
Hanne – Fandt brætspilsklub på 10 personer, i dag er de venner for livet

Hanne – Fandt brætspilsklub på 10 personer, i dag er de venner for livet

Hanne er forfatter og tekstilkunstner, og elsker selskab med venner og hyggelige stunder. En dag kom Hannes 23-årige datter hjem og gjorde hende opmærksom på Boblberg, da hendes veninde havde set en bobl hvor der var en der søgte efter brætspilsvenner. Hanne blev nysgerrig og tjekkede straks ud hvad det var for noget, da hun altid har synes at brætspil er det hyggeligste. Hun tog initiativet til at samle en gruppe til en hyggelig brætspilsaften.

Første gang kom der 6 personer, udover Hanne og hendes mand. De havde en super hyggelig eftermiddag/aften, hvor de spillede en masse brætspil og hvor snakken gik som om, at de altid havde kendt hinanden. Jeg har aldrig mødt mennesker vi klikker så meget med, det er fuldstændigt fantastisk. fortæller Hanne Senere er der kommet flere til, og i dag er de 8-10 som mødes hver fjerde lørdag til aftensmad, brætspil og hygge. De mødes altid hos Hanne og hendes mand som laver mad, hvor de andre sørger for vin, frugt, kage osv. Det er en af Hannes yndlingsdage på måneden og hun ville ønske, at hun kunne stoppe tiden når de kommer på besøg: Det er simpelthen bare det hyggeligste, ville ønske at vi kunne udvide med ekstra tid, også selvom vi ofte sidder til kl. 03 om natten og spiller siger Hanne.

Hanne og hendes brætspilsgruppe er åbne overfor flere medlemmer, men er efterhånden blevet en fast sammentømret gruppe. De er blevet mere end bare en brætspilsgruppe, de er blevet venner for livet. Et af medlemmerne er flyttet til århus, men tager alligevel turen til Sjælland hver fjerde lørdag når der er brætspilsaften. Hanne kan klart anbefale Boblberg og synes idéen bag er rigtig god. Dog synes hun det er lidt sørgeligt, at det er så svært at finde nogen in real life, men at man jo tydeligt kan se at det er relevant og noget der er brug for - og det er Boblberg den helt rigtige platform til.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her