Boblberg logo
Andreas – Øget livskvalitet efter brugen af Boblberg med ensomhed og diagnoser i rygsækken

Andreas – Øget livskvalitet efter brugen af Boblberg med ensomhed og diagnoser i rygsækken

Hos Andreas har venner ikke været det, der har fyldt det meste igennem hans 32-årige liv. Han har nogle diagnoser i bagagen, der desværre betyder, at han har svært ved det sociale og altid har følt sig en lille smule ensom. Han ønskede derfor at finde nogle nye venner, han kunne bruge sin fritid med og opleve byen med. Gennem en Google-søgning fandt han frem til Boblberg.

Andreas kontaktede nogle selv, men oprettede også sin egen bobl, hvor han søgte efter madfællesskaber, nogle at tage på museum og gå ture med. Andreas kom i kontakt med flere forskellige personer. Sammen med nye bekendtskaber har han gået ture, været på museer og i biografen. Alt sammen oplevelser som Andreas har savnet at kunne dele med andre.

Pga. sine diagnoser har Andreas svært ved at binde sig til nye mennesker. Jane, som er en af dem, som han har været i kontakt med, har også tendens til at være introvært, og de kunne derfor sætte sig rigtig godt ind i hinandens sted. Der er 12 års aldersforskel mellem Andreas og Jane, men det er ikke noget, der generer dem.

Deres første møde foregik over en kop kaffe, hvor de opdagede, at de kunne tale sammen uden besvær. De har også været på en gåtur sammen, og selvom de ikke har kendt hinanden længe, føles det naturligt.

Andreas drømmer også om på sigt at finde nogle rejsepartnere, selvom han er en smule introvert og har sine egne diagnoser.

"Jeg synes det er rigtig genialt, at det udelukkende er venner og fællesskaber på Boblberg."

- Andreas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her