Boblberg logo
Christina – Har fundet verdens bedste veninde til bl.a. SUP-board og OCR-løb

Christina – Har fundet verdens bedste veninde til bl.a. SUP-board og OCR-løb

Christina på 39 år var lige blevet skilt og fik dermed mere tid i hverdagen, da børnene var hos deres far. Samtidig var mange af hendes veninder i fuld gang med deres liv og havde travle hverdage, hvilket gav Christina et ekstra skub til at søge efter nye bekendtskaber på Boblberg. På Boblberg oprettede hun en bobl, hvor hun søgte efter veninder til bl.a. vandreture, træning, SUP-board, weekendture og meget. Christina er generelt en meget åben og udadvendt person, så hun glædede sig til at komme i kontakt med nye bekendtskaber.

Hurtigt fik Christina en besked fra 36-årige Heidi, som var på jagt efter præcis det samme. De skrev frem og tilbage hele dagen og aftalte hurtigt, at de skulle mødes til noget mad. Nogle dage efter mødtes de på en café, og kemien var strålende fra første sekund.

Heidi har en stor interesse for at løbe OCR løb, så hun inviterede hurtigt Christina med. Siden første møde er det blevet til flere caféture, OCR løb og meget mere. Heidi har også to børn, som er næsten jævnaldrene med Christinas to børn. Dette har været en perfekt mulighed for Christina og Heidi, i og med at de kunne tage deres børn med til diverse aktiviteter.

Selv i den travle hverdag finder Christina og Heidi tid til at ses ind imellem, men hvis det ikke bliver til fysiske møder, så er de ikke længere væk fra hinanden end en lille besked eller et hurtigt opkald.

”Jeg har fundet verdens bedste veninde i Heidi.”

- Christina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.630 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her