Boblberg logo
Simone - Fandt ægte venskab på Boblberg

Simone - Fandt ægte venskab på Boblberg

Da Simone på 29 år første gang blev bekendt med Boblberg, besluttede hun sig for at give det en chance og oprettede en bruger. Hun søgte efter nye veninder og bekendtskaber i sit nærområde.

Simone fandt hurtigt frem til en pige ved navn Monica, som også søgte veninder. Simone kontaktede hende, og de begyndte at chatte dagligt. De havde en fantastisk kemi og delte mange interesser.

Efter 14 dage med beskeder frem og tilbage, besluttede de sig for at mødes i virkeligheden. Simone inviterede Monica hjem til sig for at drikke kaffe og spise kage. De hyggede sig sammen og fandt hurtigt ud af, at det ikke var sidste gang de skulle ses, da de begge følte sig trygge og afslappet i hinandens selskab.

”Vi endte med at hygge os sammen, vi drak kaffe og te og spiste kage sammen. I dag snakker vi flere gange om ugen.”

- Simone

I dag ses de to veninder flere gange om ugen til gåture, kaffe og andet, hvilket er nemt, når afstanden til hinanden kun er 10 minutter på gåben.

Simone er rigtig glad for at have mødt Monica på Boblberg og har senere også anbefalet hjemmesiden til sin mor, som også ledte efter nye venner. Hendes mor begyndte også at bruge platformen og fandt ligesom Simone nye gode venner.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her