Boblberg logo
Sofie – En ny friluftsveninde til shelterovernatning og mad over bål

Sofie – En ny friluftsveninde til shelterovernatning og mad over bål

Sofie på 28 år elsker naturen og nye oplevelser. Desværre var det ikke mange af Sofies veninder, som havde samme interesse som hende selv. Grundet nysgerrighed fandt hun frem til Boblberg, som viste sig at være det helt rigtige sted for Sofie. Hun faldt hurtigt over en bobl, hvor Ditte på 26 år søgte en friluftsveninde. Sofie havde aldrig tænkt over, at friluftsveninder var et behov, hun manglede at få dækket. Men det lød superinteressant, så Sofie skrev til Ditte.

Det startede med en samtale over telefonen, som hurtigt udviklede sig til caféture, gåture og meget mere. De gik fra at være nye veninder til at blive rigtig tætte hverdagsveninder. De tager ofte ud og sover i shelter og laver mad over bål. De har formået at opfylde hinandens behov, som har gavnet både Sofie og Ditte.

Sofie føler sig meget heldig og privilegiet over at have fundet Ditte så hurtigt. Det har gjort, at hun har fået opfyldt sit ønske, som hun havde, da hun tilgik appen. Og hvis dagen en dag skulle komme, hvor hun skal udvide sin vennekreds igen, så ville det være hos Boblberg, hun ville søge.

”Det er en platform, der rummer alle.”

- Sofie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her