Boblberg logo
Gerda – Seks nye veninder for livet

Gerda – Seks nye veninder for livet

Gerda er en frisk kvinde på 71 år, som havde brug for, at der skulle ske noget nyt i hendes liv. Gerda var flyttet tilbage til sin hjemby efter nogle år væk og havde fået modet til at finde nye bekendtskaber. Derfor besluttede Gerda sig for at oprette en bobl på Boblberg i håbet om nogle nye bekendtskaber – og måske endda veninder.

Gerda kom i kontakt med hele seks kvinder gennem Boblberg, som alle i dag er blevet hendes veninder, og som også har ført til et stort fælleskab blandt alle syv.

Gerdas nye veninder byder på lidt af hvert. Der inviteres til diverse fødselsdage, ture i sommerhus og ikke mindst rejser og caféture. Gerdas første møde gennem Boblberg var med Selma, som er lidt ældre end hende selv, til en kop kaffe. De hyggede sig, og det gav Gerda energien til at møde flere, da første møde var en succes.

Gennem Selma mødte Gerda hendes Jonna, som Gerda havde arbejdet med for mange år siden. Fra den dag voksede fællesskabet.

Efter noget tid mødte Gerda Inge, Mette og Elsemarie gennem Boblberg. Alle venskaberne startede med en stille og rolig kop kaffe for at se om kemien var det – og det var den.

Med hjælp fra Boblberg fandt Gerda sine veninder, som har opfyldt hendes behov for det sociale samvær.

”Jeg har fundet nye veninder for livet.”

- Gerda

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her