Boblberg logo
Signe – Jagten på flere veninder endte ud i fem af slagsen

Signe – Jagten på flere veninder endte ud i fem af slagsen

22-årige Signes rejse på Boblberg begyndte, da ønskede hun flere veninder i sit liv og besluttede at kaste sig ud i det. I begyndelsen var hun lidt tøvende, men hendes nysgerrighed og åbenhed førte hende til at tage skridtet og oprette en profil på Boblberg.

Efter at have brugt lidt tid på at finde potentielle veninder, begyndte Signe at kommunikere med forskellige personer på platformen. Det viste sig at være en blanding af hende, der skrev til folk, og folk der skrev til hende. For at vurdere, om de var et match, aftalte Signe at gå en tur med dem som et afslappet første møde.

Signe fokuserede på at finde veninder, da hun allerede havde en kæreste og ønskede at finde andre kvinder, hun kunne hygge sig med. Gennem Boblberg har hun fået cirka fem veninder i alderen 22-25 år, som hun ser flere gange i løbet af ugen. De hygger sig sammen, hvor de både går i byen og hygger sig derhjemme.

Som frisørstuderende fik Signe endda nogle af sine nye veninder til at agere hårmodeller for hende.

Signe synes, at konceptet bag Boblberg er: "megafedt!". Hun anbefaler Boblberg til sine venner og veninder og har delt sin egen succes med at finde nye venner gennem platformen.

”Kæmpe anbefaling - bare kast dig ud i det.”

- Signe

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.258 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her