Boblberg logo
Käte – Rejsekammerater og skrivevenskaber beriger hverdagen

Käte – Rejsekammerater og skrivevenskaber beriger hverdagen

Käte på 68 år har tidligere været en del af en skrivegruppe, men efter noget tid blev gruppen sløv og levede ikke helt op til forventningerne. Derfor fik hun, af sin søster, anbefalet Boblberg, hvor hun oprettede en bobl, hvori hun søgte en ny skrivegruppe til at dele tekster og give hinanden konstruktiv kritik. Käte havde også et ønske om at blive bedre til at skrive og håbede, at der var andre, som havde samme ønske.

Hurtigt fik Käte en mand med på ideen, og han blev koordinater på at få dannet gruppen. Så da de fik fire medlemmer, var de glade og følte sig fuldtallige. Der var flere interesseret i at blive en del af gruppen, men Käte og de andre følte, at fire var et passende antal.

I dag mødes de hver anden onsdag fra klokken 12 til 16, hvor de har fået stillet et lokale til rådighed, som de kan mødes i. Gruppen består af to mænd og to kvinder, så Käte synes, dynamikken er helt perfekt.

”Jeg er meget taknemmelig og lykkelig for den her mulighed.”

- Käte

Gruppen deler erindringshistorier med hinanden, og de er derfor hurtigt blevet meget tætte. Udover at dele tekster med hinanden, tager de en runde ved hvert møde og snakker om, hvordan de har det.

Udover deres skrivegruppe har de alle købt en flybillet til Madeira, hvor de skal bo i en stor lejlighed med et soveværelse til hver. De glæder sig rigtig meget og sætter pris på, at de har fundet hinanden på Boblberg.

”Virkelig en succeshistorie - både for min gruppe og selvfølgelig også for Boblberg.”

- Käte

I dag anbefaler Käte i stor stil Boblberg til andre og håber, at hendes gode oplevelse kan gentages hos andre.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.425 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her