Boblberg logo
Emma – En svær og ensomhed tid vendte med en støttende og ligesindet veninde

Emma – En svær og ensomhed tid vendte med en støttende og ligesindet veninde

22-årige Emma havde været igennem en hård periode i hendes liv og besluttede sig for at søge hjælp hos en psykolog. Hos psykologen fik Emma anbefalede Boblberg, og hun besluttede sig for at give det en chance, da hun var ensom i hverdagen, og derfor håbede, at hun kunne finde en ny veninde.

Emma besluttede sig for at skrive til en jævnaldrende pige, der hed Hannah. Både Emma og Hannah var tilflyttere til byen og havde brug for nye veninder, da de ikke kendte så mange.

Pigerne skrev sammen i lang tid, og selvom det var grænseoverskridende for dem begge at mødes første gang, besluttede de sig for at mødes på en lokal kaffebar. Første møde gik rigtig godt, og de har mødtes flere gange efterfølgende. Emma har været på besøg hjemme hos Hannah, hvor de delte en flaske vin, de har holdt filmaften hjemme og har også været i byen sammen.

Emma og Hannah skriver sammen næste hver dag, selvom de begge er introverte og ikke har et behov for at mødes ofte. De har fundet en form for støtte og venskab i hinanden, som har hjulpet dem igennem deres ensomhed.

”Jeg har virkelig haft en succesoplevelse med at bruge Boblberg og vil klart anbefale det til alle andre, som står i samme situation, som jeg gjorde.”

- Emma

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her