Boblberg logo
Sidsel – Startede en madklub og kom ud af hverdagens ensomhed

Sidsel – Startede en madklub og kom ud af hverdagens ensomhed

Sidsel på 23 år havde gået i gymnasiet og aldrig følt sig ensom, men efter gymnasietiden ændrede ting sig. Alle Sidsels venner søgte mod universiteter, men det gjorde hun ikke. Sidsel flyttede nemlig til en ny by og begyndte i lære som tømrer. Det betød, at hun pludselig stod med følelsen af at være meget alene, og hun savnede nogle hverdagsstunder med venner og veninder.

Heldigvis kendte Sidsel Boblberg fra gymnasietiden, og hun fik åbnet appen og oprettede en bobl, hvor hun søgte efter en madklub. Hurtigt fik Sidsel rigtig mange henvendelser – faktisk så mange, at hun havde svært ved at nå at svare dem alle.

Sidsel fik kontakt til en anden pige, som syntes, at en madklub var en super ide, hvorfor hun også oprettede en bobl, hvor hun skrev om de to pigers gode idé. Sidsel og den nye veninde fik skrevet med lidt forskellige og mødtes også med et par stykker for at se, om der var kemi eller ej.

Hurtigt fik pigerne stablet madklubben på benene med seks medlemmer mellem 23 til 29 år. De spiser sammen cirka en gang om måneden og laver mange forskellige retter. Der er nogle, som har nogle allergener, og derfor gør de sig umage, så alle kan spise maden og bliver mætte.

Sidsel er SÅ glad for resultatet af hendes madklub, og det har hjulpet hende af med følelsen af ensomhed i hendes hverdag.

"Boblberg har givet mig en unik mulighed, som jeg aldrig ville kunne få andre steder."

- Sidsel

Udover den nye madklub har Sidsel også fundet to nye venner, som hun aldrig havde mødt, hvis det ikke var for Boblberg. Sidsel er ikke i tvivl om, at hun kommer til at bruge Boblberg igen. Hun kan se de vildt gode egenskaber, platformen indebærer. Hun har allerede anbefalet Boblberg til flere og vil også gøre det i fremtiden.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.968 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her