Boblberg logo
Kirsten - Fandt en god veninde og navnesøster

Kirsten - Fandt en god veninde og navnesøster

Første gang Kirsten stødte på Boblberg, var en dag, da hun sad og scrollede på internettet. Hun så en annonce, hvor der stod Skab nye sociale fællesskaber på Boblberg.dk i dit nærområde. Hun synes det lød spændende og oprettede hurtigt en bobl på Boblberg.dk. I boblen skrev hun at hun søgte nogle i området nær hendes sommerhus, da det kunne være rart at mødes med nogle deroppe.

Der gik ikke længe før hun fik en henvendelse fra en, med samme navn som hende selv. Kirsten og Kirsten skrev lidt sammen, og aftalte at mødes til en kop kaffe på en café i København. Her faldt de hurtigt ud af, at det var nemt at snakke sammen om stort og småt. Udover navnet havde de flere ting til fælles, de var begge i halvtredserne og boede ikke langt fra hinanden. Siden deres første møde, har de mødtes mange gange efter. De har både taget på flere forskellige udflugter sammen, på Louisiana i Humlebæk for at se kunst og spise frokost, besøgt Bjørn Winblads Hus i Lyngby med rundvisning og aftensmad, været hjemme hos hinanden til kaffe og hjemmebagt kage og senest en varm sommerdag i Kirstens sommerhus i Nykøbing Sjælland med en lang gåtur til skov og strand, is i Rørvig havn og frokost på terrassen.

Udover sin nye veninde, har Kirsten også brugt Boblberg til at skabe kontakt til nogle søde piger, der søgte medlemmer til en madklub, som de gerne ville starte. Her tog Kirsten selv kontakt til hende der havde oprettet boblen om madklubben, på Boblberg. Kirsten synes at det er super dejligt med en madklub, hvor hun mødes med andre og laver mad. Derudover er det at mødes flere sammen også en anden slags måde at skabe relationer, da man ikke kun er én til én, men mange der skaber nye bekendtskaber på kryds og tværs. I madklubben er der 6 medlemmer, hvilket Kirsten er meget glad for at være blevet en del af. Udover at lave mad sammen, har medlemmerne af madklubben også været ude og spise sammen, senest i Absalons folkehus, hvor der bliver afholdt fællesspisning alle ugen dage kl. 18.

Kirsten har fået fyldt sine weekender og dagligdag med et nyt godt venskab, og en madklub og er meget glad for at hun tog springet og oprettede sin egen bobl på Boblberg første gang. Det at skabe relationer og tage kontakt til andre har hjulpet hende med at udvide sine sociale kompetencer og fundet ud af hvordan man kom igennem nåleøjet hos andre personer. Kirsten anbefaler stærk, at andre der har lyst, benytter sig af Boblberg til at finde nye bekendtskaber og skabe nye relationer til andre. Det er så nemt og hurtigt at oprette sig og et super godt koncept, så det er bare at gå igang! Jeg har fået grundlagt et godt venskab, og er ikke i tvivl om at flere vil komme til. Stor tak til Boblberg

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her