Boblberg logo
Hanne - Ledte efter en garage, men endte med at blive frivillig chauffør

Hanne - Ledte efter en garage, men endte med at blive frivillig chauffør

Hanne Christensen har haft held med at bruge Boblberg.dk til at finde frivillige til den genbrug, hvor hun er daglig leder. Hanne er daglig leder af den socialøkonomiske virksomhed Igenbrug i Varde midtby. Igenbrug er en genbrugsbutik, hvis formål er at hjælpe udsatte borgere i Varde by.

Pengene fra salget går til socialt arbejde i Varde, hvilket betyder, at genbrugen primært er drevet af frivillig arbejdskraft. Tidligere har Hanne selv været ude for at sætte papiropslag op eller brugt Facebook, hvor hun har efterspurgt frivillige: Det er ikke altid nemt at finde frivillige til butikken. Jeg har været rundt i byens butikker og lavet opslag på Facebook. Det er dog på Boblberg.dk, at jeg har haft størst held med at finde nogle, udtaler Hanne Christensen.

En af de frivillige, som Hanne har fundet gennem Boblberg.dk, er Christian Møller. Christian Møller er 71 år og pensioneret. Udover at være frivillig chauffør for Igenbrug, er han også formand for aftenfunktionen, som er en del af Varde medborgerhus. Christian har, så længe han kan huske, været involveret i frivilligt arbejde, og da han så Hannes opslag på Boblberg.dk, virkede det naturligt at kontakte hende. Jeg ledte egentlig efter en garage på siden, men da jeg så, at Hanne søgte en chauffør, tænkte jeg, det kunne jeg da godt. Jeg har også tidligere erfaring med at køre lastbil, siger Christian. Da Hanne og Christian bliver spurgt, hvad de synes om Boblberg.dk, er de begge enige i, at det er et godt koncept, og at de gerne vil anbefale andre at bruge siden. Christian synes, at siden giver god mening for borgerne, fordi den blandt andet kan hjælpe og aktivere de mennesker, der af den ene eller anden årsag ikke kommer så meget ud: Hvis man bare sidder derhjemme og aldrig møder nogle mennesker, så tror jeg altså man går hen og bliver syg af det.

Boblberg.dk og Varde Kommune samarbejder netop om at motivere inaktive borgere, forebygge ensomhed og fremme et mangfoldigt fritidsliv i kommunen, så fællesskabet styrkes.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her