Boblberg logo
Sofie – Fandt en mødregruppe til støtte, sparring, barselshygge og aktiviteter efter at have følt sig ensom

Sofie – Fandt en mødregruppe til støtte, sparring, barselshygge og aktiviteter efter at have følt sig ensom

22-årige Sofie var flyttet til en ny by, hvor hun ingen kendte, og var også lige blevet gravid. I starten af hendes graviditet havde Sofie ingen problemer med at pendle til hendes veninder, men da hun blev sygemeldt fra hendes arbejde grundet bækkenløsning, blev det sværere og sværere at tage det længere stykke til hendes veninder.

Sofie begyndte derfor at mærke ensomheden og ville rigtig gerne dele hendes graviditet med andre, som stod i samme situation som hende. En dag faldt Sofie over Boblberg og tænkte, at det kunne være en god mulighed for at finde andre gravide efter et par mislykkede forsøg på andre platforme.

Sofie søgte efter andre gravide kvinder og håbede, at hun kunne finde nogle, der havde termin omkring samme tid som hende. Sofie fik rigtig mange henvendelser fra kvinder, der netop havde født, havde børn i forvejen og fra kvinder, som ønskede sig en tidlig mødregruppe.

Sofie har gennem Boblberg fået en håndfuld nye veninder og bekendte i hendes nye by og mærker ikke til ensomheden mere, da hun har mødt andre i samme situation, som hun har kunne få en masse sparring med og dele de tanker, der fulgte med. Første møde var med en større gruppe kvinder, der havde termin omkring samme tidspunkt som Sofie. De mødtes på en café i byen og var næsten alle højgravide.

”Det var supersjovt. Der var et bredt spænd både alder- og erfaringsmæssigt. Vi sad der i mange timer og snakkede på kryds og tværs. Udover at ses har vi også oprettet en gruppe, hvor vi jævnligt skriver og hjælper hinanden.”

- Sofie

Gruppen ses ca. én gang i måneden, og så ses Sofie også med et par stykker individuelt én gang i ugen og barselshygger. Der er også enkelte, som Sofie har meldt sig til diverse aktiviteter med, såsom babysvømning, rytmik og biograf.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her