Boblberg logo
Jytte – Nye veninder til socialt samvær som førtidspensionist

Jytte – Nye veninder til socialt samvær som førtidspensionist

Jytte på 58 år er førtidspensionist og bor for sig selv i hus med sin kat. Hun havde længe savnet et fællesskab med nye bekendtskaber, og da hun faldt over Boblberg, tog hun chancen, da det virkede som den oplagte mulighed. På Boblberg søgte hun nye veninder, som hun kunne være kreativ og tage på café med.

På Boblberg fandt hun to nye veninder. Alderen var underordnet for Jytte, så hun endte med at finde to ligesindede kvinder, der var 10-15 år ældre end hende selv. Det vigtigste for Jytte var, at hun fandt nogle, som havde samme interesser som hende selv.

Jyttes første ”møde” med begge kvinder var over telefonen, hvor der blev snakket og grint i flere timer. Dette er ført til to fine venskaber med caféture, en masse snakke og meget mere.

Jytte har problemer med ryggen, som begrænser hende med de daglige gøremål. Derfor oprettede hun endnu en bobl, hvor hun søgte efter en, der frivilligt ville hjælpe hende med klipning af hæk, ophæng af billeder m.m. Her kom hun i kontakt med en herre i 40’erne, som skrev, at han gerne ville gøre gerninger for andre. Dette har været en stor hjælp for Jytte, som har fået en hjælpende hånd i hjemmet.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her