Boblberg logo
Veselka – Mærkede ensomheden tæt på kroppen, men fandt en ny veninde

Veselka – Mærkede ensomheden tæt på kroppen, men fandt en ny veninde

34-årige Veselka følte sig ensom, da hun en eftermiddag sad hjemme alene med hendes baby. Hun gik derfor på nettet og søgte efter apps/hjemmesider, hvor man kunne finde nye fællesskaber. Her dukkede Boblberg op, hvor hun hurtigt oprettede sig. Hun fandt dog ud af, at overskuddet til at gå ind i et nyt venskab ikke var der alligevel. Men det kom, da børnene var blevet ældre!

Nu besluttede Veselka sig nemlig for, at hun gerne ville gå ind i et nyt venskab og bruge tiden på det. Veselka søgte efter en veninde i nærområdet, som hun kunne dele nogle hobbyer med, og inden hun havde set sig om, så havde hun kontakt til den første. Efter et par beskeder bestemte de sig for at mødes til en gåtur i en nærliggende park.

Veselka og hendes nye veninde mødes hver 1-2 måned, men de har kontakt oftere. Når Veselka og hendes nye veninde mødes, er det til gåture, spiseaftener, diverse lokale arrangementer og noget forskelligt håndværk, som de begge godt kan lide at lave.

For Veselka har det været en god oplevelse at være på Boblberg, og hun synes, det er fantastisk, at der findes en platform, hvor man kan finde nye venskaber, når de gamle falder fra. Veselka er stadig på Boblberg og er klar til at møde flere nye.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.259 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her