Boblberg logo
Christina – Ny by skubbede til grænserne og bragte flere venskaber med sig

Christina – Ny by skubbede til grænserne og bragte flere venskaber med sig

Christina på 37 år var flyttet fra trygge og vante omgivelser og stod pludselig og savnede nye bekendtskaber og venner. Heldigvis faldt Christina over Boblberg, som vækkede hendes interesse.

Hurtigt fik Christina oprettet en bruger og startede straks med at søge efter nye bekendtskaber. Christina kontaktede en kvinde, som også søgte nye bekendtskaber i lokalområdet. De begyndte at skrive sammen inde på platformen, og efter en månedstid besluttede de sig for at mødes. De aftalte at mødes på en café og drikke en kop kaffe – og det gik over alle forventninger. De hyggede sig og klikkede lige fra starten. Det er blevet til en rigtig god veninde, som hun drikker kaffe med, går ture og snakker sammen med.

”Boblberg er et rigtig godt sted at finde nye venner og bekendtskaber.”

- Christina

Efterfølgende har Christina også benyttet sig af Boblbergs tilbud som hedder Julevenner. Christina manglede nemlig en familie at holde jul med, og heldigvis fandt hun en rigtig skøn familie, som åbnede sit hjem for hende.

Christina havde meget svært ved at finde nye venner tidligere, og derfor var Boblberg et rigtig godt koncept, og hun har kun haft gode oplevelser. Hun håber, at folk tør at springe ud i det og være åben overfor nye venner og bekendtskaber.

”Det har hjulpet mig til at finde et fællesskab.”

- Christina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her