Boblberg logo
Ninna – Fandt venskaber efter flytning

Ninna – Fandt venskaber efter flytning

Ninna på 57 år havde efter en flytning fra storbyen til landet brug for en vennekreds tættere på hendes nye liv. Hun flyttede på grund af sin nye kæreste, men også fordi hun nyder roen i hendes nye opgivelser. Det giver hende ro i sjælen at bo tæt på stranden og omgivet af natur. Ninna har tidligere haft en depression og lider i dag af angst.

En dag sad hun og surfede rundt på nettet, hvor hun her faldt hun over et opslag fra Boblberg. Et opslag omkring nye bekendtskaber. Hun gik ind og kiggede lidt rundt på platformen og fandt det hurtigt interessant. Hun faldt over flere forskellige bobler, der lød spændende og valgte at skrive til en kvinde, der søgte en veninde. Kvinden led af både angst og depression. Derfor valgte Ninna at skrive til hende, og de besluttede sig for at mødes efterfølgende. De havde rigtig god kemi og kunne relatere til de samme ting.

I dag ses de stadig, når det passer ind i hverdagen, men de bruger hinanden rigtig meget hver dag i form af lange telefonsamtaler og sms’er, hvor de snakker om dagene og livet.

Ninna søger stadig flere bekendtskaber og har efterfølgende selv oprettet en bobl og fået kontakt til en anden kvinde, som hun planlægger at mødes med. Men selvom Ninna har fundet flere venskaber, er hun altid åben overfor flere, og hun bruger derfor stadig Boblberg flittigt. Derfor vil hun til enhver tid anbefale Boblberg til andre, og hun har faktisk allerede gjort det flere gange.

”Boblberg er et genialt tiltag, da der er så mange unge og ældre, der går alene derhjemme og mangler venner.”

- Nanna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her