Boblberg logo
Freia – Fandt ligesindet veninde efter kronisk hjernerystelse og ensomhed

Freia – Fandt ligesindet veninde efter kronisk hjernerystelse og ensomhed

24-årige Freia nåede knapt nok at komme på arbejdsmarkedet, før hun blev sygemeldt med kronisk hjernerystelse, som har betydet, at hun kun har kunne arbejde meget minimalt siden da og stadig gør. Freia var tilflytter til en ny by, hvor hun ikke kendte nogen, hvorfor hun godt kunne føle sig ensom. I den forbindelse opdagede hun Boblberg og fandt hurtigt ud af, at der var mange andre i samme situation som hende.

Freia tog sig derfor mod til at lave en bobl i håbet om at finde nogle, som hun kunne dele sine bekymringer og hobbyer med. På Boblberg mødte hun Frederikke, som bor tæt på. De to piger fandt hurtigt fælles interesser og begyndte at skrive og gå ture sammen.

”Det føltes som om, at vi havde kendt hinanden i lang tid.”

- Freia

Freia bruger stadig Boblberg og har fundet mange nye venskaber og andre, der er i samme situation som hende. Hun har fundet glæde i nye forbindelser og følte sig inspireret til at møde flere nye mennesker.

Freias oplevelse er et bevis på, at der altid er mulighed for at møde ligesindede mennesker uanset ens situation eller begrænsninger. Alt det kræver er modet til at tage det første skridt og åbne sig selv for flere muligheder.

”Boblberg virker så nemt og overskueligt.”

- Freia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her