Boblberg logo
Karoline – En veninde for livet efter endt forhold og meget alenetid

Karoline – En veninde for livet efter endt forhold og meget alenetid

24-årige Karoline var bekendt med Boblberg, men havde aldrig rigtig haft brug for muligheden for at søge ind i nye fællesskaber, lige indtil hun blev single og pludselig havde meget tid alene. Denne tid ville Karoline genre dele med andre og ikke kun være alene.

Karoline oprettede en bobl og kom i kontakt med Cecilie, som hun klikkede med lige fra første sekund. De skrev sammen et par dage, før de besluttede sig for at mødes.

Deres første møde var hjemme hos Cecilie, og der endte de med at sidde i stuen og snakke sammen i seks timer. I dag mødes de minimum to gange om ugen og snakker i telefon hver dag. De elsker at lave ting sammen som for eksempel at tage på kræmmermarked, køre ture og spise sammen. De to piger har også været hjemme hos deres forældre og er blevet en stor del af hinandens familier.

Karoline er lykkelig for at have fundet Cecilie gennem Boblberg og kan ikke forstilles sig en hverdag uden hende. Udseendemæssigt er de to piger helt forskellige, og deres holdningerne er ligeledes meget forskellige, men deres energi passer rigtig godt sammen, og de er begge meget spontane og vil gerne være meget sociale.

Boblberg har lært Karoline ikke at være så dømmende og mere åben som person.

”Man behøver ikke ligne hinanden for at blive bedste veninder.”

- Karoline

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.569 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her