Boblberg logo
Lars – Et filmfællesskab med 18 medlemmer

Lars – Et filmfællesskab med 18 medlemmer

52-årige Lars, som er en filminteresseret mand, var på udkig efter en gruppe, der havde fokus på andre typer film end mainstream. Han fik kendskab til en filmklub ved navn ”Finurlige Filmklub” gennem Boblberg, og siden da har han været en fast del af gruppen.

Gruppen mødtes første gang på en lokal café, og Lars blev straks overvældet af den glade og åbne atmosfære. Gruppen så en film sammen, og efter filmen diskuterede de den og gav deres forskellige synspunkter. Lars var imponeret over, hvor mange perspektiver han havde fået på filmen, og hvor dybere hans forståelse af værket var blevet.

Siden den første film har gruppen set otte film sammen og fortsætter med at mødes en gang om måneden. Gruppen har omkring 18 medlemmer, og de er stadig åbne for flere medlemmer. Flere af medlemmerne i gruppen har tidligere mødt hinanden gennem Boblberg.

Lars ser op til syv film om ugen og værdsætter virkelig at se flere perspektiver, hvilket giver en dybere forståelse af værket. Han nyder også at møde nye mennesker med fælles interesser og blive en del af et sjovt og lærerigt fællesskab.

Finurlige Filmklub er et eksempel på, hvordan en gruppe mennesker kan mødes og skabe en sjov og lærerig oplevelse. Gruppen viser, at det er muligt at møde nye mennesker og udvide ens horisont i en afslappet og hyggelig atmosfære. Lars er taknemmelig for at have fundet gruppen og ser frem til at se flere film sammen med dem i fremtiden. Han håber også, at flere mennesker vil blive inspireret til at tage del i et sådant fællesskab og opleve glæden ved at diskutere film med ligesindede.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.256 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her