Boblberg logo
Caroline – Ensomheden blev mindre med en ny god veninde

Caroline – Ensomheden blev mindre med en ny god veninde

17-årige Caroline har altid været genert og har derfor altid haft nemmest ved at skabe relationer online end i virkeligheden. Ensomheden trængte sig på, og hun ønskede derfor at finde en ny veninde, som hun kunne skrive og være sammen med.

Carolines far har tidligere brugt Boblberg og anbefalede det derfor til hende. Hun tog chancen og oprettede en bruger og en bobl, hvor hun valgte at være åbensindet og ærlig. Caroline skrev bl.a. i sin bobl, at hun har haft en spiseforstyrrelse, som hun ikke er i behandling for længere, men at hun også døjer med nogle andre udfordringer. Hun skrev, hvad hendes interesser er, og hvad hun ønskede at finde. Heldigvis var der en sød pige, som søgte det samme som Caroline.

“Jeg søgte efter nogle, der havde samme interesser som mig.”

- Caroline

Det betød meget for Caroline, at hun kunne skrive med hende en lille måneds tid, før de aftalte at mødes. De valgte at tage i biografen og se en film, og selvom det var meget grænseoverskridende for Caroline, gik det rigtig godt. De fandt hurtigt ud af, at de havde en masse ting at snakke om.

Caroline og hendes nye veninde har efterfølgende været sammen hos hinanden, hvor de bl.a. har bagt og set film sammen. Caroline er glad for, at hun har mødt sin nye veninde på Boblberg og er meget stolt over sig selv.

“Jeg føler mig mindre alene nu, efter jeg oprettede min bruger på Boblberg.”

- Caroline

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.630 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her