Boblberg logo
Mathilde – En ligesindet veninde efter at have følt sig ensom

Mathilde – En ligesindet veninde efter at have følt sig ensom

Mathilde på 22 år havde netop slået op med sin kæreste og var derfor flyttet hjem til sine forældre igen. Ensomheden kom snigende, og hun besluttede sig derfor for at opsøge et nyt fællesskab, hvor hun kunne møde nye mennesker.

I den forbindelse faldt hun over Boblberg, hvor hun hurtigt oprettede sin egen bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv og sine interesser. Mathilde tænkte, at det kunne være en god måde at møde ligesindede på.

På Boblberg fik hun en besked fra Ellen, som også var tilflytter til byen og elsker kreativitet og gåture ligesom Ellen.

De begyndte at skrive samme og aftalte at mødes til en gåtur. Mathilde var lidt nervøs for mødet med Ellen og syntes lidt, at det føltes lidt ligesom en date – bare med en potentiel ny veninde.

Der var intet at frygte. Første møde med Ellen var fremragende. De havde meget tilfælles, og Mathilde følte endelig længslen af nærvær og forståelse var tilbage. Snakken gik på fælles problematikker og dagligdagsproblemer, og Mathilde åbnede op omkring hendes kamp med spisevaner, som også Ellen kæmper lidt med. Sidenhen har de trænet sammen, været ude at spise, lavet mad sammen og gået en masse ture.

Mathilde og Ellen var begyndte at planlægge en Interrail-rejse sammen, men fordi Ellen fik en studieplads, måtte de desværre udskyde den – men den har de stadig til gode.

Boblberg blev deres rum, og Mathilde er taknemmelig for at have fundet Ellen gennem Boblberg. Selvom Mathilde ikke havde behov for mange venner, fandt hun i Ellen den ene sande ven, der betød alt for hende.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.719 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her