Boblberg logo
Marie-Louise – En ny veninde til lange gåture hver uge

Marie-Louise – En ny veninde til lange gåture hver uge

Marie-Louise på 39 år har en travl hverdag, men er ofte alene hjemme, når hun er hjemme, da hendes mand arbejder meget. Hun ønskede sig derfor en veninde, hun kunne komme ud at gå nogle ture sammen med og dele hverdagsoplevelser med.

Marie-Louise faldt over Boblberg, og selvom hun ikke troede, det var noget for hende, besluttede hun sig alligevel for at give det et skud. Hun begyndte at søge efter andre, som ville nyde gåture i nærmiljøet. Hurtigt fandt Marie-Louise ud af, at det var nemt og overskueligt at se hvilke personer, som hun delte interesser med. Der var flere, som søgte veninder til at gå tur med, som Marie-Louise faldt over. Efter kort tid fandt Marie-Louise, hvad hun søgte, nemlig en skøn veninde at gå ture med fra lokalområdet. De skrev lidt sammen, men besluttede sig så hurtigt for bare at mødes. Deres første aftale gik over alle forventninger, de mødtes nede i bymidten og gik så rundt i byen og snakkede efter.

”Jeg håber, at flere vil være så heldige, som jeg har været.”

- Marie-Louise

Begge kvinder har en travl hverdag med børn, så tiden er der ikke altid meget af. Dog bestræber de sig efter at mødes en gang om ugen til en dejlig lang gåtur. Fremadrettet vil de rigtig gerne begynde at sætte sig på en café med en kop kaffe og snakke, og det ved Marie-Louise kommer til at blive mindst lige så hyggeligt.

Marie-Louise elsker, at alle har muligheden for at finde nye bekendtskaber og venner på Boblberg. I Marie-Louises eget tilfælde opstod behovet for at søge nye veninder, da mange af hendes daværende veninder flyttede langt væk, og hun pludselig var meget alene.

”Jeg vil anbefalede Boblberg til alle, det er et fantastisk sted at finde nye bekendtskaber.”

- Marie-Louise

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her