Boblberg logo
Jette – Nye venner til rejser, teaterbesøg, kulturelle events og meget mere

Jette – Nye venner til rejser, teaterbesøg, kulturelle events og meget mere

62-årige Jette arbejder som lægesekretær og har gjort det de sidste 40 år. Hun kan godt lide at besøge ferniseringer, læse derhjemme, og så har hun også sin egen omgangskreds, som hun skal passe. Derfor har hun en travl hverdag, men hun havde et behov for at udvide sin omgangskreds med andre med samme interesser og blev derfor introducerede til Boblberg af hendes veninde.

Efter at have oprettet en bruger på Boblberg, fandt Jette to venner på platformen - en jævnaldrende kvinde og en lidt ældre mand, Marianne og Otto. Hun har siden da oplevet mange gode ting med dem begge, bl.a. at rejse til Bosnien-Hercegovina med Marianne, og de har nu også planlagt et cruise til Oslo. Hun mødes med hendes nye venner et par gange om måneden og ser regelmæssigt film med sin veninde Marianne og går i teatret. Med Otto oplever hun andre kulturelle events og skal også snart til hans 80-års fødselsdag, hvilket hun glæder sig meget til. Hun er taknemmelig for at have fundet to venner på platformen, som hun mødes med til deres fælles interesser, men som hun også kan ses med hjemme hos hinanden.

For nu er to venner nok, men fremover vil Jette bruge Boblberg til at finde rejse- og cykelferier. Hun er meget begejstret for mulighederne på platformen og deler gerne sine egne positive oplevelser med andre og hvilke muligheder, der er.

"Det er fantastisk koncept, og alle kan være med på Boblberg."

- Jette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.968 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her